Vyhledávání

Vonné esence a vůně

21.02.2013 23:44

Připravili jsme pro Vás jedinečnou novou sadu vonných esencí do whirlpool (vířivých bazénů) pro relaxaci a pohodu.

Naše společnost nabízí dvě sady vůní, kdy první sada je do whirlpool van (vířivých bazénů), druhá sada vůní je určena pro sauny a parní lázně, kde vynikne jejich relaxační vliv.

Whirlpool esence:

PWS Jahoda

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Odpočinek ve sladké vůni zralých jahod příjemně nabudí atmosféru nad sklenkou šampaňského. Tato vonná esence rozjitří vaše smysly tak, že ji nebudete chtít opustit.

PWS Citronela

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Svěží květinový nádech s jemnými citrusy vás uvolní ze všední každodennosti a ukáže Vám krásu rozkvetlého slunečného léta. I v zimním období si budete moci užít prosluněné vzpomínky na letní období.

PWS Rozkvetlá louka

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Konejšivá květinová vůně, vhodná pro relaxaci a absolutní odpoutání od každodenních starostí. Ideální pro návrat klidu a rovnováhy.

PWS Máta

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Chladivá vůně máty osvěží Vaši duši a tělo. Vrátí vám pocit čistoty a elán do života.

PWS Vanilka

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Jemná vůně vanilkového lusku, která vás ovine kořeněnou sladkostí a ukolébá Vás pocitem bezpečí.

PWS Morušové květy

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Sladká vůně rozkvetlých moruší ve Vás vyvolá energii svěžího jara a dodá Vám lehkost a energii.

PWS Australie

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Vůně blahovičníku a kajeputu Vás přenese do daleké Austrálie. Jemná kombinace eukalyptu a tea tree Vám navodí pocit čistoty, lehkosti a osvěžení.

PWS Moře

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Čerstvý mořský vítr a vůně moře promění Vaši relaxaci v plnohodnotnou dovolenou.  Zavřete oči – stojíte na molu a kolem jen moře a nebe.

PWS Eukalyptus

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Krásná a silná vůně blahovičníkového stromu Vás naplní energií. Toto aroma povzbudí jak tělo, tak i mysl. Vaše relaxace bude dokonalá a hluboká s použitím tohoto báječného aromatu.

PWS Citrusové dřevo

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Jemně nasládlá vůně čerstvých citrusových plodů doplněná nádhernou dřevitou vůní, která zcela jedinečně doplňuje výslednou kompozici.

PWS Borovice pinie

Vonné aroma pro aromatizaci vody. Pro opravdový a jedinečný prožitek z koupele. Nádherná vůně středomořské borovice Vás přenese do sluncem rozpáleného piniového háje na pobřeží blankytného moře.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.